Siirry suoraan sisältöön

Vieska Futsal tasoitti välieräsarjan – FC Kemi kaatui 1-4

Futsal-Liigan toinen välieräottelu oli kahden väsyneen joukkueen taistelu, jossa vierasjoukkue Vieska Futsal oli tänään selvästi parempi ja otti tärkeän 1-4 vierasvoiton. Puoliajalla tilanne oli 1-1.

Ensimmäisellä jaksolla FC Kemi jaksoi vielä roikkua pelissä, mutta toisella jaksolla suuremmalla rosterilla ollut Vieska painoi pelin väsyneen FC Kemin päätyyn ja loi runsaasti maalipaikkoja hyvin torjuneen Rennan Cabralin maalille ja otti ansaitun vierasvoiton 1-4. FC Kemin kotitappio oli kauden ensimmäinen. FC Kemin ainokaisen maalin teki Enderson Suarez Anass Nasserin syötöstä.

FC Kemi pelasi koko pelin käytännössä vain kuudella kenttäpelaajalla ja se valitettavasti näkyi joukkueen suorituksessa. Pelaajille tuli turhan paljon henkilökohtaisia virheitä ja muutamia keltaisia kortteja.

Joukkueiden parhaina palkittiin FC Kemin Vesa Lilja ja Vieska Futsalin Elmer Kääntä. Yleisöä oli mukavasti 614.

Otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1. Finaalipaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

Välieräsarja jatkuu ensi viikonloppuna Nivalassa, jolloin pelataan varmuudella kaksi ottelua. Näihin otteluihin FC Kemi saa takaisin Marokon maajoukkueen mukana olleen ehkä Futsal-Liigan parhaan pelaaja Soufiane Boriten. Jos välieräsarja on on tasan vielä ensi viikonlopun jälkeen, niin ratkaiseva viides ottelu pelataan Kemissä torstaina 2.5.

✅✅✅ FC Kemi vs Vieska Futsal 1-4 (1-1)