Siirry suoraan sisältöön

TPK jättiyllätysvoittoon – FC Kemi kaatui 3-2

Futsal-Liigan puolivälieräottelu TPK:n ja suursuosikki FC Kemin välillä tarjoili katsojille jättiyllätyksen, kun altavastaajana otteluun lähtenyt TPK nousi 0-2 tappioasemasta toisella jaksolla 3-2 voittoon ja otti samalla vahvan kiinnityksen välieräpaikkaan.

Ottelun ensimmäinen jakso oli selvästi FC Kemin hallintaa ja se johtikin ottelua 0-2 erätauolle mentäessä. Anass Nasser ja Maicon Tauan olivat FC Kemin maalitekijät.

Toisella jaksolla FC Kemin joukkueessa tapahtui samanlainen järkyttävä sulaminen kuin tammikuun ottelussa TPK:ta vastaan (Tammikuussa FC Kemi johti 3-0 ja TPK tuli tasoihin). Sillä TPK hivuttautui maali kerrallaan 2-2 tasoihin ja ottelun ratkaisu nähtiin 12 sekuntia ennen loppua, kun FC Kemin Tuukka Pikkarainen ohjasi pallon omaan maaliin loistavasti pelanneen Joona Järvistön keskityksen.

TPK voitti ottelun siis 3-2 ja se johtaa ottelusarjaa 1-0. Välieriin tarvitaan kaksi voittoa.

TPK:n parhaimmistoa oli loistavasti torjunut kuvan maalivahti Peetu Savikko.

Tulevan sunnuntain ottelussa FC Kemi on pakkovoiton edessä, jos se haluaa jatkaa vielä kolmanteen puolivälieräotteluun.

✅ TPK – FC Kemi 3-2 (0-2)