Siirry suoraan sisältöön

Kaksi voittoa kahdesta ottelusta !

FC Kemi aloittaa tuplaotteluviikonloppunsa voitokkaasti!

FC Kemi matkusti tänään Turkuun Turun Pallokerhon vieraaksi. Ensimmäinen jakso päättyi FC Kemin hyväksi selvään 0-3 tilanteeseen.

Toisella jaksolla Kemi nousi vielä 0-5 johtotilanteeseen, kunnes viimeisellä minuutilla TPK pääsi avaamaan ottelun maalitilinsä kaventaen lopputuloksen 1-5.

Ottelussa jaettiin myös kaksi punaista korttia TPK:n Peetu Savikolle ja Petri Joupille

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin Kemin Tuukka Pikkarainen ja Turun Atte Ekholm

FC Kemille viikonlopun toinen voitto!

Kemi päätti tänään tuplaotteluviikonloppunsa Somerolla vastassaan Someron Voima. Monitoimitalolla nähtiin tänään paljon maaleja FC Kemin voittaen ottelun luvuin 4-8. Ensimmäinen jakso päättyi tasaväkiseen 3-3 tilanteeseen, mutta toisella jaksolla Kemi näytti Somerolle taitonsa lisäten taululle viisi maalia.

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin SoVo:n kaksi maalia tehnyt Antti Korhonen ja Kemin, myös kaksi maalia tehnyt Enderson Suarez.

1-0 Bushi Mergim

1-1 Nasser Anass

1-2 Lilja Vesa

2-2 Korhonen Antti

3-2 Korhonen Antti

3-3 Nasser Anass

3-4 Borite Soufiane

3-5 Dias Alves Maicon Tauan