Siirry suoraan sisältöön

KaDy kaatuu !

FC Kemi voittaa hallitsevan Suomen mestarin, Kampuksen Dynamon!

Pelikeidas areenalla nähtiin tänään huippufutsalia, sillä ottelussa olivat vastakkain viime kauden finaalipari FC Kemi ja Kampuksen Dynamo.

Ottelu oli todella tasainen, kuten lopputuloskin antaa ymmärtää. Avausmaalin sai tänään FC Kemin paidassa debyyttinsä tehnyt Maicon Tauan, viimeistä kertaa kentällä pelaajana nähtävän Boris Cizmarin syötöstä. Jaksolla ei muita maaleja nähty, vaikkakin paikkoja riitti molemmilla joukkueilla. Kovasta taistelusta ja ottelun tasaisuudesta kertonee myös rikkomusten määrä, jakso päättyi niiden osalta 4-5.

Toinen jakso jatkui samoissa tasaisissa merkeissä. KaDy pääsi tasoittamaan tilanteen kuuden minuutin jälkeen, Eric Syllan toimesta. Kemi kiipesi takaisin johtoon Anas Boriten maalilla. Tämä oli Anas Boriten ensimmäinen maali FC Kemin paidassa ja syöttäjänä toimi debyyttipelaaja Maicon Tauan. KaDy koitti vielä tasoittaa pelin lentävän maalivahdin avulla, mutta FC Kemi sai pidettyä johtoasemansa loppuun asti. Ottelu päättyi 2-1.

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin KaDyn Newton Junior ja FC Kemin vasta maajoukkueleirille kutsuttu maalivahti Eetu Alalahti.

Maalintekijät:

1-0 Dias Alves Maicon Tauan

1-1 Sylla Eric

2-1 Borite Anas

FC Kemin seuraavat ottelut ovat kahden viikon päästä, jolloin Kemi lähtee viettämään tuplaotteluviikonloppua Turkuun ja Someroon. Ottelut näet Ruudusta!