Siirry suoraan sisältöön

Huikeita yhteistyöuutisia – Hinaus Teppola Oy on FC Kemin uusin pääyhteistyökumppani

FC Kemi ja Hinaus Teppola Oy solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla tuetaan mm. FC Kemin Futsal-Liigajoukkuetta ja FC Kemin vahvaa junioritoimintaa.

Hinaus Teppola Oy on myös Futsalin MM-kisoissa pelaavan FC Kemin tähtipelaajan Henry Gutierrezin kummiyritys !FC Kemi kiittää ja suosittelee käyttämään kokeneen yrittäjän ammattitaitoista palvelua

www.hinausteppola.fi

Hinaus Teppola Oy luotettava paikallinen hinauspalvelu auttaa sinua– palvelemme Kemissä, Torniossa ja ympäryskunnissa, sekä Ruotsissa!

Hinauspalvelua lähes 25 vuoden ammattitaidolla auttamassa sinua Hinaus.

Teppola tarjoaa luotettavaa paikallista hinauspalvelua Lapissa Länsipohjan alueella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Kuivaniemi, Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio ja Ylitornio. Palvelumme ulottuu myös Ruotsiin ja Norjaan. Olemme valmiina auttamaan ympäri vuorokauden – siellä, missä meitä tarvitsetkin.

Kun tarvitset apua, soita päivystysnumeroomme ▶️▶️▶️ 045 157 3700.

Olemme valmiita auttamaan niin kevyen- kuin myös raskaankaluston hinaus- ja tiepalvelutehtävissä.Olemme osa valtakunnallista SOS -hinausketjua. SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia.

Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. Me emme jätä sinua pulaan.

Vastaa