Siirry suoraan sisältöön

FC Kemin futispelaajien määrät yli 70% kasvussa

FC Kemin futispelaajien määrät yli 70% kasvussa

Eilen saimme Kemissä kuulla erittäin positiivisia ja merkittäviä uutisia Metsä Groupin kertoessa Suomen teollisuushistorian isoimmasta investoinnista (pois lukien ydinvoimalat). Samaan hengen vetoon Kemissä tapahtui toinenkin historiallinen tapahtuma.

100-vuotiaan Karjalahden Ihmeen manttelin perijä FC Kemi nousi futispelaajien määrässä ensimmäistä kertaa Kemin isoimmaksi seuraksi. Viime kaudella FC Kemin junioreiden määrä lisääntyi lähes 80 pelaajalla kokonaismäärän lähentyessä nyt kahtasataa.

Vastaavaa prosentuaalista kasvua ei ole todettu miesmuistiin Pohjois-Suomen alueella ja on myös Suomen mittakaavassa varsin poikkeuksellista.Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen aluepäällikkö Esa Saajanto, terveiset Kemiin?Ensiksi onnittelut Kemiin tehdashankkeesta ja arvostamme isosti FC Kemin tekemää hyvää työtä. Pelaajamäärien nousu on ollut suorastaa huikeaa ja tähän on varmasti vaikuttaneet satsaukset kilpailutoimintaan, jonka kautta myös juniorivalmennukseen on saatu ammattilaisia ja esikuvia. Merkille pantavaa on, että kilpailutoimintaan panostamisen lisäksi seura on aktivoitunut satsaamaan lasten hyvinvointiin ja juniorityön kehittämiseen.

FC Kemin valmennuspäällikkö Kalle Huusko, aika positiivisia uutisia Kemistä?Kiitoksia, kyllä näitä positiivisia uutisia on odotettukin seurassa ja Kemissä. Vuosi on ollut vaikea kaikille urheiluseuroille, oli sitten ammattilais- tai harrasteurheiluun liittyvää toimintaa.

Tällaiset positiiviset uutiset antavat tietysti virtaa jokaiselle seuraihmiselle. Haluan kiittää jokaista pelaajaa, vanhempaa ja seuraihmistä työstä, jota olette tänä vaikeana aikana jaksaneet tehdä. Yhteistyökumppaneille haluan osoittaa vielä seuraavat sanat. Olemme pelanneet kauden aikana ehkä laadukkainta futsalia mitä Suomessa on ikinä nähty ja johtaneet Futsal-liigaa lähes koko kauden. Mieleenpainuvinta kaudessa on kuitenkin ollut nähdä lasten ilmeet, kun he lähes joka keskiviikko pääsevät harjoittelemaan esikuviensa kanssa. Jokainen euro, jonka olette satsanneet seuraamme, on mahdollistanut edustuksen pelaajien mukanaolon iloisin mielin joskus varsin raskaidenkin treenien jälkeen futiskoululaisten ja nuorten joukkueiden valmennuksessa. Iloisista uutista huolimatta nyt ei vielä ole oikea aika hengähtää tai juhlia, sillä meidän täyty yhdessä jaksaa tehdä vielä viimeinen puristus kohti tulevaa kesää ja futsalkauden päätöstä.

Toivottavasti voimme yhdessä keväällä juhlia ja olla tyytyväisiä aikaansaannoksistamme raskaan kauden päätteeksi.

Ps. Futiskoulussa on vielä tilaa: https:/ /fckemi.fi/futiskoulu/

Vastaa