Siirry suoraan sisältöön

FC Kemillä hurja kasvu sosiaalisen median seuraajamäärissä

FC Kemillä hurja kasvu sosiaalisen median seuraajamäärissä

FC Kemin menestyksekäs toiminta on tuonut yli 4.000 uutta sosiaalisen median seuraajaa viimeisen kahden vuoden aikana. Sosiaalisen median kanavissa, joihin on laskettu Facebook ja Instagram FC Kemi -yhteisössä on lähes 7.000 seuraajaa. Futsal-Liigaa johtava FC Kemi on myäs Futsal-Liigan seuratuin joukkue sekä koko Meri-Lapin seuratuin urheiluseura.

Tänä vuonna FC Kemin julkaisut ovat tavoittaneet keskimäärin 4.600 ihmistä, kun vielä vuonna 2019 FC Kemin julkaisut tavoittivat keskimäärin vain 1.250 ihmistä. Kattavuudeltaan kaksi parasta julkaisua tehtiin viime helmikuussa, missä todettiin FC Kemin voittaneen FinalFour 2020 -turnauksen. Ko. julkaisut tavoittivat peräti 40.000 ihmistä nollaeuron budjetilla.

Seuraajamäärissä olemme kasvaneet tasaisesti määrätietoisella ja johdonmukaisella työllä. Hurjaa kasvua on tietenkin edesauttanut FC Kemin miesten Futsal-Liigajoukkueen hieno menestys ja koko seuran väen osallistuminen aktiivisesti myös juniorityön kehittämiseen, toteaa FC Kemin mediavastaava Ari Vainionpää. FC Kemi on johtanut Futsal-Liigaa koko kauden.

FC Kemin huikean medianäkyvyyden plus sosiaalisen median näkyvyyden osalta on ollut ilahduttavaa, kun myös paikalliset yritykset ovat osoittaneet kiinnostusta tulemalla yhteistyöhön FC Kemin kanssa.

Analyysit on tehty onnistumisista ja on mietitty myös sitä, mitä voidaan tehdä jatkossa entistä paremmin. Vaikka määrällisesti olemme kasvaneet rajusti, niin tulemme panostamaan jatkossakin julkaisujen laatuun ja visuaalisuuteen, missä pelaajat, seura ja yrityskumppanit ovat keskiössä toteaa Vainionpää. Tarjoamme jatkossakin entistä enemmän monipuolista mediatilaa yrityskumppaneillemme omissa sosiaalisen median kanavissamme, jatkaa Vainionpää.

FC Kemin mediatiimiin kuuluvat Jenni Pakanen & Anni Ronkainen (ottelustriimit & kuvat), Ari Vuorela (valokuvaus), Tuomo Kuivas (artikkelit & kuvaus), Kalle Huusko (artikkelit) sekä Esa-Pekka Aho & Toni Tammela (OtteluStriimien Selostus ja haastattelut).

Futsal-Liigan sosiaalisen median seuraajamäärät (FB & IG) seuroittainen 21.12.2020

Vastaa