Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi voitti Futsal-Liigan runkosarjan !

HuippuDraamaa Kemissä – parasta viihdettä !

FC Kemi varmisti Futsal-Liigan runkosarjan voiton, kun Golden Futsal Team nujertui kauden viihdyttävimmässä ja laadukkaimmassa trillerissä lukemin 7-2. Voitonsa ansiosta FC Kemi saa kotiedun vajaan kuukauden päästä alkavissa pudotuspeleissä !!!!

Puoliajalla peli oli vielä tasan 2-2, mutta toisella jaksolla alkoi tapahtua: Heti ensimmäisellä minuutilla FC Kemin Boris Cizmar ajettiin ulos toisen varoituksen takia ja GFT pääsi pelaamaan yhden miehen ylivoimalla kaksi minuuttia – ja se koitui myös GFT:n kohtaloksi, sillä Suarez – Pikkarainen tehokaksikko iski vajaalla lukemat 3-2.Tämän jälkeen alkoi FC Kemin uskomattoman hieno näytös ja loppulukemat olivat 7-2.

Kapteeni Pikkaraiselle merkittiin hattutemppu ja keltainen kortti, myös Enderson Suarez sai keltaisen kortin ja huilaa Pikkaraisen ja Cizmarin tapaan ensi torstain ToPV -pelin.

FC Kemin parhaana palkittiin terhakkaasti pelannut Vesa Lilja.FC Kemillä on runkosarjassa vielä kaksi peliä torstaina kohdataan ToPV ja vielä sunnuntaina KaDy Tervahallilla.