Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi voittaa kauden ensimmäisen ottelunsa!

FC Kemi aloitti Liigakautensa tänään derbyottelulla Tornion Palloveikkoja vastaan vieraissa Putaan Urheiluhallilla. Ottelun ensimmäinen jakso oli pitkään maaliton ja tasainen, kunnes Elias Lantto avasi ToPV:n pistetilin ajassa 12:01. Muutaman minuutin taistelun jälkeen Kemin Tuukka Pikkarainen tasoitti ottelun Nasserin syötöstä. Jakson viimeisteli vielä Tuukka Pikkaraisen vedosta kimmonnut ToPV:n oma maali joka siirsi Kemin 1-2 johtoon tauolle siirryttäessä.

Kun toista jaksoa oli pelattu kahdeksan minuuttia, vasta takaisin pelikentille astunut Enderson Suarez iskee Vesa Liljan syötöstä Kemin 1-3 johtoon! Molempien joukkueiden kovasta yrityksestä ja useista laukauksista maalia kohden huolimatta, ottelu päättyi Kemin 1-3 voittoon ja Kemi vei kolme pistettä derbyottelusta aloittaen kauden itsevarmana ja hyvin mielin.

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin Elias Lantto ja Soufiane Borite.