Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi rikkoo Futsal-Liigan ennätyksiä – someseuraajien määrä nousi jo 7.500 !

FC Kemi rikkoo Futsal-Liigan ennätyksiä – someseuraajien määrä nousi jo 7.500 !

FC Kemi on aloittanut Futsal-Liigan pelit vahvasti kahdella voitolla ja samalla FC Kemin someseuraajien määrä on edelleen hurjassa kasvussa. Viime viikonloppuna someseuraajien määrä nousi jo 7.500, kun laskelmassa otetaan huomioon Facebookin ja Instagramin seuraajat.

FC Kemillä on myös ylivoimaisesti eniten seuraajia kaikista Futsal-Liigan seuroista, sillä Jyväskylän Liikunnan Riemulla on toiseksi eniten seuraajia (6.600). FC Kemi on myös Meri-Lapin seuratuin ja kiinnostavin urheiluseura.

Ennätykset kaatuu myös katsomoissa ja Ruudun ääressä

FC Kemi rikkoo myös yleisöäennätyksiä katsomoissa sekä Ruudun ääressä. Viime kaudella FC Kemin pelejä seurasi maksaneita katselijoita yhteensä lähes 40% kaikista Miesten Futsal-Liigan katsojamääristä (14 joukkuetta). Tällä kaudella FC Kemi on ainoana Futsal-Liigan joukkueena saavuttanut yli 300 henkilömäärän kotipeleissään !

Viikonloppuna palkittiin myös viime kaudella Futsal-Liigan parhaita pelaajia

Enderson Suarez (vas) ja Tuukka Pikkarainen (oik) valittiin Futsal-Liigan tähdistökentälliseen. Lisäksi Pikkarainen palkittiin myös playoffpelien pistepörssin voittajana. Henry Gutierrez (kes) valittiin Futsal-Liigan tulokkaaksi.

FC Kemi onnittelee pelaajia !

Vastaa