Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi on Futsal-Liigan seuratuin – miljoona näyttökertaa!

FC Kemi on Suomen koko Futsal-Liigan ylivoimaisesti seuratuin ja kiinnostavin seura, jos asiaa mitataan sosiaalisen median seuraajamäärissä ja ottelujen nettikatseluissa. Viime kaudellakin FC Kemin liigapelejä netin kautta katsottiin ylivoimaisesti eniten kaikista liigaseuroista eikä tämä kausi tule olemaan poikkeus, toteaa FC Kemin somekoordinaattori Ari Vainionpää.

Viime kausien upea menestys ja runsas medianäkyvyys on nostanut FC Kemin myös koko Meri-Lapin seuratuimmaksi urheiluseuraksi, jatkaa Vainionpää.

FC Kemin someseuraajien määrä on kasvanut vuodessa reilut 20% eli uusia futsalista kiinnostuneita seuraajia on tullut lähes 1.300 henkilöä lisää. Seuraajia FC Kemillä on tällä hetkellä reilut 7 300.

Yli MILJOONA näyttökertaa

FC Kemin somepostaukset (kuvat, videot) ja Youtube -videoiden näyttökerrat nousivat ensimmäistä kertaa Futsal-Liigan historiassa yli miljoonan näyttökerran. Näyttökertoja FC Kemin postauksille tuli keskimäärin joka viikko yli 25 000 ja parhaimmillaan näyttökerrat jopa 100 000 per viikko.

Tällä kaudella kaikki Futsal-Liigan pelit ja myös FC Kemin pelit näkyvät Ruutu+ -palvelussa. Futsal-Liigaseurat ry:n ja Sanoma Median kanssa tehty pitkäaikainen sopimus kaikkien ottelujen lähettämisestä livenä suoraan kotisohville lisää rajusti myös FC Kemin näkyvyyttä ja kiinnostavuutta.

Olemme varanneet omille kumppaneillemme yhteensä 3 x 150 s mainosaikaa FC Kemin kotiottelujen yhteyteen, kertoo Ari Vainionpää. Mainokset näkyvät aina ennen ottelua, puoliajalla sekä vielä ottelujen jälkeen,.

FC Kemin kausi alkaa 16.10.

FC Kemin kausi alkaa muita seuroja myöjemmin vasta 16.10.,koska FC Kemillä on ainoana suomalaisena seurana pelaajia juuri alkaneissa Futsalin MM-kisoissa. (Enderson Suarez, Henry Gutierrez (Venezuela) ja Soufiane Borite (Marokko)).

Vastaa