Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi nuijii GFT:n 8-2

Tänään Kemin vastassa oli eilen myös Tornion Palloveikkoja vastaan otellut GFT Espoosta. Ottelun ensimmäinen jakso meni lähes kokonaan lämmitellessä moottoreita, kunnes FC Kemi pääsi peliin mukaan tänään ensimmäistä kertaa hattutempun tehneen Taneli Kohosen kahdella maalilla. Ensimmäinen jakso päättyi Kemin selvään johtoasemaan 3-0.

Toisella jaksolla Kemi jatkoi pallonhallintaa ja maalien tekoa. Kemin ollessa 6-0 johdossa pelikellon näyttäessä 26 pelattua minuuttia, GFT siirtyy pelaamaan reikäpaidalla ja onnistuu pitämään palloa enemmän hallinnassa. GFT pääsee tasoittamaan peliä yhteensä kahdella maalilla, mutta Kemi vie ottelun lopulta 8-2.

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin Albinot Bekaj ja Taneli Kohonen.

8-2 Bekaj Albinot

Seuraavan kerran FC Kemi ottelee ensiviikolla kotonaan Pelikeidas Areenalla, kun vastaan saapuu sarjan tämänhetkinen johtaja, Akaa Futsal. Tarjolla siis varsinainen kärkikamppailu! Tule hallille kannustamaan Kemi voittoon!