Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi nousee sarjakärkeen

FC Kemi voittaa huikean ottelun jälkeen Akaa Futsalin!

Tänään Pelikeidas Areenalla nähtiin ehkä kaikkien aikojen viihdyttävin Futsal-Liigaottelu, kun liigan kärkijoukkueet kamppailivat ensimmäisestä sijasta.

Ensimmäinen jakso alkoi nopealla Akaan avausmaalilla ja Kemin tasoitusmaalilla heti 14 sekuntia myöhemmin. Molempien joukkueiden virheet olivat täynnä kun ottelua oltiin pelattu vasta 11 minuuttia. Jakso ehti kestää yli tunnin, kunnes joukkueet ja yleisö pääsivät ansaitulle tauolle ottelun ollessa tiukassa 4-3 tilanteessa Kemille.

Toinen jakso oli hieman rauhallisempi ja Kemi pääsi jaksolla parhaillaan kolmen maalin johtoasemaan. Akaa tasoitti ottelua parilla maalilla siirryttyään pelaamaan viidellä kenttäpelaajalla. Lopulta ottelu päättyi 7-5 Kemille, joka siirtyi samalla Liigan kärkeen!

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin molempien joukkueiden hattutemppuilijat: Justus Kunnas ja Maicon Tauan. Ottelun isännöi Kemin Seurakunta.

7-5 Kunnas Justus

Seuraavan kerran FC Kemi ottelee vieraissa Ylivieskassa Vieska Futsalia vastaan, lauantaina 9.12. ottelun näet Ruudusta!