Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi mitalipeleihin

FC Kemi mitalipeleihin. TPK kaatui saappaat jalassa 5-2

Kotijoukkue FC Kemi ei antanut armoa, kun se otti ansaitun 5-2 voiton hyvin taistelleesta TPK:sta. Voittonsa ansiosta FC Kemi varmisti paikkansa Futsal-Liigan mitalipeleissä.

Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue FC Kemi loi lukuisia maalipaikkoja, jotka TPK:n maalivahti Peetu Savikko esti loistavilla torjunnoillaan. Avausjakson ainoan maalin teki FC Kemin kapteeni Tuukka Pikkarainen maalivahti Rennan Cabralin syötöstä.

Toisella jaksolla FC Kemi lisäsi hieman kaasua ja paineli selvään 5-2 voittoon. Kemiläisten parhaimmistoa olivat tänään kapteeni Tuukka Pikkarainen (2+0) ja palkittu Maicon Tauan (1+1). FC Kemin paras pistemies oli kuitenkin tänään hyvin torjunut✅ maalivahti Rennan Cabral (1+2).

Välieräpelit alkavat 20.4. viikonloppuna, jolloin FC Kemi kohtaa Vieska Futsalin ja Akaa Futsal mittelee finaalipaikasta SoVo:n kanssa. Finaaliin pääsee kolmella voitolla.

✅✅✅FC Kemi vs TPK 5-2 (1-0)