Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi mitalipeleihin BOOOOOOOOM !

FC Kemi mitalipeleihin BOOOOOOOOM !

FC Kemi ja Liikunnan Riemu Jyväskylästä tarjoilivat melkoisen playoffspektaakkelin, missä kotijoukkue FC Kemi veti pitemmän korren ja kukisti vierasjoukkueen ansaistusti 4-2.

Puoliajalla FC Kemi oli vielä tappiolla 1-2.Kotijoukkueen yhdeksi sankariksi nousi jälleen maalivahti Bob Tomic, joka teki maalin 1-2 tilanteessa hyvän nousun jälkeen ja muutenkin Tomic esitti varmoja otteita koko pelin ajan.

Kapteeni Tuukka Pikkarainen teki taas hattutempun ja oli Vesa Liljan tapaan loistavassa ja energisessä pelivireessä koko ottelun ajan. Varsinkin FC Kemin kolmas maali oli oiva osoitus herrojen taidokkuudesta ja peliälystä. Liljan oivallinen kantapäävippi ja Pikkarainen tykitys maalin kattoon. Riemu paras pelaaja oli taas kerran maalivahti Sauli Kilpeläinen.

FC Kemin eteneminen neljän parhaan joukkoon on 101-vuotiaan seuran paras saavutus kautta aikojen. Välierissä tulee vastaan Akaa Futsal ja pelit alkavat ensi viikonloppuna Akaalla. Toisessa otteluparissa kohtaavat ToPV ja KaDy Jyväskylästä.

FC Kemi – Riemu 4-2 (1-2)

#futsalliiga

⚽️Nyt kannattaa hankkia kk-katseluoikeus (19.90€), sillä näet sillä kaikki futsal-liigan ratkaisupelit finaaleja myöten !

⚽️ Katso pelit livenä täältä ja tuet samalla FC Kemi

http://solidsport.com/fc-kemi-futsal

⚽️ Futsal-Liigan Playoffs -pelien virallinen kumppani on Disturb, joka pudotuspelien kunniaksi tarjoaa 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla FUTS21.

⚽️ Tilaa täältä ja tuet samalla suosikkijoukkuettasi

https://at.disturb.fi/t/t?a=1087680405&as=1598856612&t=2

Vastaa