Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi ja Haukiputaan Pallo syventävät yhteistyötään

FC Kemin Futsal-liigajoukkue ja HauPan miesten 2-divisioonajoukkue solmivat farmisopimuksen, joka kattaa tulevan kauden. Myös U19-liigajoukkue yhdistyy ja pelaa alkavan kauden nimellä HauPa/FC Kemi YJ.

Yhteistyön syventäminen on jatkoa viime kaudella aloitetulle yhteistyölle, jossa useita HauPan
juniorimaajoukkuepelaajia pelasi ja harjoitteli FC Kemin Futsal-Liigajoukkueessa. Farmisopimus
mahdollistaa pelaajien paremman liikkumisen molempien seurojen suuntiin ja luo pohjaa HauPan edustusjoukkueen toiminnan kehittämiselle kohti ykkösdivisioonaa. Yhteistyö on varsin merkittävä, sillä se mahdollistaa lähes 1000 juniorin tavoitteet kohti ammattilaisuutta.

HauPan puheenjohtaja Markku Kohonen kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

FC Kemin urheilutoimenjohtaja Kalle Huusko, mitä yhteistyö merkitsee FC Kemille?
Olen erittäin iloinen, että pystyimme jatkamaan alkanutta yhteistyötä ja vielä syventämään sitä. HauPan juniorityö on Suomenkin mittakaavassa varsin merkittävää ja osoittaa, että teemme myös Kemissä oikeita asioita, jotta seuramme on näin kiinnostava yhteistyölle. Farmisopimus mahdollistaa nyt vähemmälle peliajalle jääneiden pelaajien peluuttamisen miestenpeleissä ja U19-liigassa yhteisjoukkue tarjoaa pelejä Suomen huipulta. Yhteistyö myös takaa seuramme uuden nuorisopäällikkö Kimmo Hyöppisen johdolla pohjois-Suomen parhaan väylän junioreillemme kehittyä ammattilaisiksi futsalissa ja jalkapallossa.

Markk Kohonen (vas), HauPa, Kimmo Hyöppinen (keskellä) ja Kalle Huusko

Vastaa