Siirry suoraan sisältöön

FC Kemi ei suostu häviämään

FC Kemi ei suostu häviämään ??? !

FC Kemin voitti kauden huikeimmassa paikassa SM-Finaalissa hallitsevan Suomen Mestarin Kampuksen Dynamon kahden jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. FC Kemi vs KaDy 3-2 ja 2-2 (0-1) Puoliajalla KaDy johti 0-1 ja siirtyi vielä 0-2 johtoon Bob Italon maalilla.

30 min ensimmäistä minuuttia meni täysin vierasjoukkueen tahdissa ja näytti siltä, että KaDy marssii kolmanteen mestaruuteen vääjäämättömästi.FC Kemin pelissä näkyi kokeneen pelintekijän Boris Cizmarin poissaolo. Peli oli hermostunutta ja helppoja harhasyöttöjä tuli turhan paljon. KaDy puolusti erinomaisesti ja vei ottelua eikä se antanut juurikaan tilaa kotijoukkueen hyökkäyspelille.

Mutta sitten peli heräsi henkiin. Toisen jakson puolivälissä pirteästi Vesa Lilja kavensi pelin 1-2 Endeson Suarezin syötöstä. Kohta perään FC Kemin Tuukka Pikkarainen iski tasoituksen vaparista ja ottelun lopullinen niitti tuli, kun Pikkarainen tykitti rankkarista jatkoajalla lukemat 3-2.

FC Kemin parhaana palkittiin huikeat minuuutit uurastanut Vesa Lilja ja KaDyltä palkittiin terhakka yhden maalin tehnyt Bob Italo.

Otteluvoitot ovat nyt 1-1 ja huomenna ratkaistaan Suomen mestaruus klo 16 alkaen Kemin Tervahallissa.

FC Kemi saa peliin mukaan myös Boris Cizmarin.

Mukava Futsalspektaakkeli tulossa !

0-1 Louste0-2 Italo (J. Intala) 1-2 Lilja (Suarez) 2-2 Pikkarainen3-2 Pikkarainen rp#futsalliiga