Siirry suoraan sisältöön

Draamaa -Draamaa – Draamaa – Akaa Futsal teki 3-2 voittomaalin 12 s ennen loppuvihellystä

Futsal-Liigan ensimmäinen finaali Akaa Futsalin ja FC Kemin välillä tarjosi huippudraamaa ja peräti seitsemän keltaista korttia.

Ottelun ensimmäinen jakso meni Akaalle lukemin 2-0 FC Kemin hallitessa peliä, mutta toisella jaksolla vierasjoukkue FC Kemi tuli vahvasti ja tasoitti otteluni Vesa Liljan sekä Enderson Suarezin maaleilla tasoihin. 2-2 tilanteessa FC Kemi sai vielä kaksi 10 m rangaistuspotkua, mutta onnettaret eivät olleet FC Kemin puolella eikä niistä syntynyt lisämaaleja.

Ottelun ratkaisu nähtiin harmillisesti vain 12 s ennen pelin loppua, kun Akaa Futsalin maalitykki Bob Italo iski 3-2 voittomaalin.