Infoa FC Kemin Futiskoululaisille

FC Kemi aloittaa perheen pienimmille suunnatun Teipparin ja Osuuskauppa Arinan Futiskoulun toukokuussa Karihaaran tekonurmella. FC Kemin Futiskoulu on tarkoitettu tytöille ja pojille (2010-2016), ja ohjaajina toimivat futsalin supertähti Enderson Suárez, FC Kemin maajoukkuepelaajat Tuukka Pikkarainen ja Vesa Lilja sekä muut ammattipelaajat FC Kemin juniorivastaavan Kimmo Hyöppisen johdolla.

Osallistuvat lapset jaetaan 10 hengen ohjausryhmiin iän, osaamisen tason ja kaveritoiveiden mukaan. Futiskouluun otetaan mukaan 80 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Futiskoulun hinta on 100 € (110 €) S-etukortilla ja se sisältää ohjauksen, Joman peliasun & pallon, pelipassin, vakuutuksen, lopputurnauksen ja tietysti paljon hauskaa jalkapallotouhua ikätovereiden kanssa.
Sisaralennus on 5 € ja aiemmin tänä vuonna SuárezTaitokouluun osallistuneet saavat myös 5 €:n alennuksen.

Futiskoulu maksetaan joko tilille tai juuri ennen ensimmäistä kertaa käteisellä tai kortilla. Tarkemmat tiedot maksutavoista annetaan vanhemmille perustettavassa WhatsApp-ryhmässä sekä sähköpostitse.

FC Kemin Futiskoulu kokoontuu kerran viikossa. Futiskoulupäiviä on yhteensä 15.Kokoontumiset on suunniteltu alustavasti tiistaille klo 17:00-17:45Lopullinen ajankohta ilmoitetaan heti, kun kaupungin liikuntatoimi varmistaa kenttävaraukset. Lisäksi elokuussa on yhteinen lopputurnaus Merilappi Unitedin futiskoululaisten kanssa.

Ota mukaan säänmukainen urheiluasu, lenkkarit tai nappulakengät, oma muovinen vesipullo sekä hyvä mieli.

Lisätietoja Aija Happonen, p. 040 960 5859, aikkuliina@outlook.com.

Mainostehdas Teippari, Osuuskauppa Arina, Vaasan Sähkö Oy ja Joma mahdollistavat tämänkin futiskoulun. Isot kiitokset!

Ohjaajat

11 Boriz Cizmar
Boris Cizmar
Tuukka PIkkarainen, Suomen maajoukkue
Vesa Lilja, Suomen maajoukkue
Henry Gutierrez & Enderson Suarez, Venezuelan maajoukkue
IMG_3539 – kopio
Bob Tomic, maalivahdit

Ilmoittaudu tästä

Infoa Teipparin ja Osuuskauppa Arinan SuárezTaitokoululaisille

FC Kemi aloittaa perheen pienimmille suunnatun Teipparin ja Osuuskauppa Arinan Taitokoulun keskiviikkona 10.2.2021 Kemin Tervahallilla.

SuárezTaitokoulu on tarkoitettu tytöille ja pojille (2010-2016), ja ohjaajina toimivat Futsalin supertähti Enderson Suarez, FC Kemin maajoukkuepelaajat ja muut ammattipelaajat FC Kemin juniorivastaavan Kimmo Hyöppisen johdolla.

Paikka: Lämmin Tervahallli.

Osallistuvat lapset jaetaan 10 hengen ohjausryhmiin iän ja osaamisen tason mukaan. Tämän johdosta Futiskouluun otetaan mukaan vain 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Futiskoulun hinta on 50 € (55 €) S-etukortilla ja se sisältää ohjauksen, Futiskoulupaidan, vakuutuksen, lopputurnauksen sekä hauskaa toimintaa.

Futiskoulu maksetaan joko tilille tai Tervahallilla käteisellä tai kortilla. Tarkemmat tiedot maksutavoista annetaan sähköpostitse.

Futiskoulupäivät ovat : 10.2, 17.2, 24.2, 3.3, 17.3, 24.3, 31.3,7.4, 14.4 ja 21.4. joka keskiviikko klo 17:30 – 18:15.

Hiihtolomaviikolla ei ole futiskoulua.

Ota aina mukaan sisäpelikengät, oma muovinen vesipullo sekä hyvä mieli.

Lisätietoja Aija Happonen, p. 040 960 5859, aikkuliina@outlook.com.

Mainostehdas Teippari, Osuuskauppa Arina ja Vaasan Sähkö Oy mahdollistavat tämänkin futiskoulun. Isot kiitokset!

PS. Vanhemmille perustetaan WhatsApp-ryhmä, jossa voi ilmoittaa, mikäli on tarve tulla saattamaan lastaan pukuhuoneeseen tai jos pitää jäädä myös katsomoon Taitokoulun ajaksi. Pukuhuoneissa saa olla kerrallaan 15 henkilöä. Katsomossa saa olla enintään 10 henkilöä.Tervha

Kemin kaupungin alle 18-vuotiaiden harrastustoimintaa koskevia ohjeita, jotka ovat voimassa 18.2. asti.

Alle 18-vuotiaiden harrastuksissa tulee huomioida seuraavat asiat:

  • Urheilutilojen pukuhuoneiden käyttöä ei suositella.
  • Osallistujien suositellaan tulevan liikuntatilaan suoraan harrastusvarusteissa ja pukuhuoneissa oleskelua tulee välttää. Harrastajien toivotaan käyttävän omia peseytymistiloja.
  • Samassa pukuhuoneessa voi olla yhtä aikaa korkeintaan 15 henkilöä.
  • Liikuntatiloille määritellään tilakohtaiset enimmäismäärät harrastajille.
  • Ohjaajien suositellaan käyttävän maskia harjoitus- ja ohjaustilanteissa.
  • Harjoituksissa tulee noudattaa lajilittojen antamia suojautumisohjeita.
  • Saattajien ja huoltajien oleskelu puku- ja harjoitustiloissa ei ole sallittua. Milloin tätä ei voida välttää, tulee saattajien ja huoltajien käyttää kasvomaskia koko tilassa oleskelun ajan.
  • Seurat vastaavat omilla harjoitteluvuoroillaan terveysturvallisuuden viranomaisohjeiden ja suositusten toteutumisesta.

https://www.kemi.fi/tiedotteet/liikuntatilojen-kayttoa-koskevat-muutokset-ajalle-18-1-18-2-2021/