FC Kemin Futiskoulu alkaa

Nyt tulee positiivisia uutisia👍👍👍

FC Kemi aloittaa perheen pienimmille suunnatun Teipparin ja Osuuskauppa Arinan Futiskoulun toukokuussa Karihaaran tekonurmella. Ilmoittaudu jo tänään, jos haluat mukaan kesän Futiskouluun!

www.fckemi.fi/futiskoulu

FC Kemin Futiskoulu on tarkoitettu tytöille ja pojille (2010-2016), ja ohjaajina toimivat Futsalin supertähti Enderson Suárez, FC Kemin maajoukkuepelaajat Tuukka Pikkarainen ja Vesa Lilja sekä muut ammattipelaajat FC Kemin juniorivastaavan Kimmo Hyöppisen johdolla.

Paikkana on aluksi Karihaaran tekonurmikenttä ja myöhemmin Sauvosaaren kenttä. Lapset jaetaan 10 hengen ohjausryhmiin iän, osaamisen tason ja kaveritoiveiden mukaan.

Futiskouluun otetaan mukaan vain 80 ensimmäistä ilmoittautunutta. Futiskoulun hinta on 100 € (110 €) S-etukortilla ja se sisältää ohjauksen, Joma-peliasun & -pallon, pelipassin, vakuutuksen, lopputurnauksen ja tietysti paljon hauskaa jalkapallotouhua ikätovereiden kanssa. Sisaralennus on 5 € ja aiemmin tänä vuonna SuárezTaitokouluun osallistuneet saavat myös 5 €:n alennuksen.

Futiskoulu maksetaan joko tilille tai juuri ennen ensimmäistä kertaa käteisellä tai kortilla. Tarkemmat tiedot maksutavoista annetaan vanhemmille perustettavassa WhatsApp-ryhmässä sekä sähköpostitse.

FC Kemin Futiskoulu kokoontuu kerran viikossa. Futiskoulupäiviä on yhteensä 15. Kokoontumiset on suunniteltu alustavasti tiistaille klo 17:00-17:45. Lopullinen ajankohta ilmoitetaan heti, kun kaupungin liikuntatoimi varmistaa kenttävaraukset. Lisäksi elokuussa on yhteinen lopputurnaus Merilappi Unitedin futiskoululaisten kanssa.

Ota mukaan säänmukainen urheiluasu, lenkkarit tai nappulakengät, oma muovinen vesipullo sekä hyvä mieli.

Lisätietoja Aija Happonen, p. 040 960 5859, aikkuliina@outlook.com

Mainostehdas Teippari, Osuuskauppa Arina, Vaasan Sähkö Oy ja Joma mahdollistavat tämänkin futiskoulun. Isot kiitokset!

Vastaa