Ihmeellisen Hyvät Vuodet

Lauantaina 15.8.2020 vietetäänkin synttäreitä ja urheilutapahtumia molempia peräti kolmin kappalein! Kemi ehti täyttämään 150 vuotta jo hyvän aikaa sitten, mutta urheilun merkeissä sitä ei ole vielä ennen tätä ehditty kunnolla juhlistamaan.

Karjalahden Ihme täyttää tänä vuonna 100 vuotta, ja sen kunniakkaan perinnön jatkaja FC Kemi liikuttaa futsalissa ja jalkapallossa tänä päivänä vuosittain yli sataa pallon potkijaa – juhlan paikka todellakin!

Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen saavuttaa nyt kesällä 50 vuoden merkkipaalun, ja hän halusi juhlistaa näitä kolmea syntymäpäivää kolmella samana päivänä pidettävällä urheilutapahtumalla, joiden tuotto kohdistetaan jalkapallo- ja futsalnuorisotyöhön. Yhteensä alueen seurat liikuttavat vuosittain yli 400 junioria, joten tämä työ on merkittävää ja hyvinkin tuen arvoista.

Suorat lahjoitukset juniorityöhön

En tarvitse lahjoja, kukkia enkä juhlapuheita, mutta mahdolliset muistamiset voi osoittaa hyvään tarkoitukseen Kemi City FC:n ja FC Kemin jalkapallo- ja futsalnuorisotyöhön tilille

FI81 5131 0020 1527 33; FC Kemi / Avustustili.

Lahjoituksen yhteyteen ei kirjoiteta mitään viestiä; vaan viitenumero, joka on 1588.

Terveisin Tero Nissinen

*****

Ennakkoliput Sauvosaaren tapahtumaan 10/5 € (seurojen kausikorteilla 5e)

Tästä:

https://www.nettilippu.fi/fi/event/ihmeellisen

 

 

Aikataulu 15.8.2020

Klo 11:30

Tennisottelut Ruutinpuistossa (vapaa pääsy)

Jarkko Nieminen (parhaimmillaan maailmanlistan 13. heinäkuussa 2006)

vs. Tero Nissinen (45-vuotiaiden nelinpelin maailmanmestari vuonna 2017)

Lisäksi ohjelmassa Jarkko vs. Tero nelinpeli. Parit ilmoitetaan myöhemmin. (Pelkkiä tennisotteluita pääsee seuraamaan ilman lippuakin, mutta lipulla näet molemmat jalkapallo-ottelut ja tuet paikallista jalkapallo- ja juniorityötä.)

Klo 15:00

Jalkapallo-ottelu Sauvosaaressa

Kemin Legendat vs. Tero Nissinen All-Stars

–> Pelaamassa mukana mm. Ex-maajoukkuepelurit Antti Niemi ja Mika Nurmela, sekä Tony Kakko (Sonata Arctica), sekä tietenkin Tero Nissinen ja Jarkko Nieminen (kunhan tenniksestä palautuvat). Entä kummassa joukkueessa pelaavat KePS-kasvatit Kaarlo Kankkunen ja Jari Jäväjä?

Klo 17:00

Miesten Kakkosen jalkapallo-ottelu Sauvosaaressa

Kemi City FC vs. OLS

Tekstiä ja kuvia

Yksin olemme haavoittuvaisia, yhdessä olemme voittamattomia.

Karjalahden Ihme on liikuttanut sadan vuoden aikana tuhansia ja tuhansia ihmisiä. Yhdessä olemme kohdanneet ilot, surut, nousut ja laskut. Nyt vastassamme on jotain näkymätöntä, jotain, josta emme selviä kukaan yksin. 

Seura on aina antanut turvaa lapsillesi, vanhemmillesi, isovanhemmillesi ja muille sitä tarvitseville. Tämä kaikki on ollut korvaamatonta, nyt on sinun mahdollisuutesi antaa takaisin. 

Kalle Huusko 

PS.
Tue nyt FC Kemin laadukasta junioritoimintaa / seuraa hankkimalla juhlavuoden pääsylippuja ja juhlakausareita osoitteesta:

Www.nettilippu.fi/event/kausari21

www.nettilippu.fi/event/kausari21

**Pääsylippu – 10 €
Karjalahden Ihmeen 100-vuotisjuhlaotteluun, joka pelataan elo-syyskuussa 2020.

**Juhlakausari 2020-2021 -100 €
Sisältää oman kuppi-istuinpaikan numeroiduilla paikoilla kaikkiin Futsal-Liigan kotipeleihin. Lisäksi siihen sisältyy pullakahvit jokaisessa pelissä ja pääsyn juhlapeliin.

**PlatinumJuhlakausari 2020-2021 – 250 €. 
Sisältää oman kuppi-istuinpaikan eturivistä numeroiduilla paikoilla kaikkiin Futsal-Liigan kotipeleihin sekä playoffpeleihin ja pääsyn yhteen liigapeliin VIP-vieraana.  Lisäksi siihen sisältyy pullakahvit jokaisessa pelissä, pääsyn juhlapeliin ja syksyllä pidettävään 100-vuotisgaalailtaan.

*** hox hox Valitse ensi haluamasi paikka ja sitten kausari !

*** hox hox Jos haluat maksaa ePassilla tai vastaavalla tai haluat kausikortteja laskutuksen kautta,
niin ota yhteys : aija.happonen@pp.inet.fi

Varaamme sinulle paikat manuaalisesti.

Tägää myös kaverisi mukaan haasteeseen –  Saa jakaa !

?www.nettilippu.fi/event/kausari21